Azjatyckie Menu

 

  Dania z Woka

  Ostre             Naprawdę ostre

PAD KAPROW
cebula, pieczarki, cukinia, Pak Choi, pędy bambusa, paprika, świeże chilli, sos ostrygowy, tajska bazylia

tofu 350g / 200g

22,-

kurczak 350g / 200g

23,-

wieprzowina 350g / 200g

25,-

wołowina 350g / 200g

33,-

krewetki tygrysie 5 szt / pcs

36,-

kalmary 350g / 200g

25,-

KUNG PAO
makaron jajeczny MIE z mlekiem kokosowym, kapusta Pak Choi, warzywa, liście limonki Kaffir, świeże chilli, tajska bazylia

tofu 350g / 200g

25,-

kurczak 350g / 200g

25,-

wieprzowina 350g / 200g

27,-

wołowina 350g / 200g

36,-

krewetki tygrysie 5 szt / pcs

39,-

BLACK PEPPER
sos z tłuczonego czarnego pieprzu, marchew, cebula, papryka, grzyby słomiane, sos ostrygowy, tajska bazylia

tofu 350g / 200g

24,-

kaczka 450g

36,-

wołowina 350g / 200g

33,-

krewetki tygrysie 5 szt / pcs

36,-

DONCHAN
plasterki pieczonej kaczki, świeża papryka, szczypior, pędy bambusa, cukinia, kapusta Pak Choi, liście limonki Kaffir, galangal (tajski imbir), chilli, sos ostrygowy, tajska bazylia
350g / 200g

36,-
 

Informacja o alergenach:
Szanowni Goście, w trosce o Państwa bezpieczeństwo pragniemy poinformować, że ze względu na używanie w naszej kuchni : orzechów, soi, sezamu, krewetek oraz przypraw zawierających wymienione składniki, to we wszystkich naszych daniach mogą się znajdować ich śladowe ilości nawet, jeżeli nie zostały wymienione w opisie potrawy.